Nyheter – april 2024
Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev Totten 2:67 Tott House mars 2021

Publicerad söndag 14 mar 2021, 22:37

Nu är vi äntligen klara med vår renovering och fastigheten har fått en välbehövlig uppfräschning både på utsidan och insidan (garage och korridorer). Ni som inte varit där än hittar bilder på hur det ser ut här på hemsidan under fliken Bildgalleri.

Guestit och Skistar meddelar att det är bra beläggning när det gäller uthyrning av lägenheter. Tyvärr har det varit lite stökigt under sportlovsveckorna. Eftersom restaurangerna på byn stänger tidigt har en del gäster valt att festa i lägenheten istället. Om man inte visar hänsyn till andra gäster och respekterar de regler som finns kan det bli aktuellt med ett ingripande av vårt vaktbolag Defencia. Kostnaden för det ingripandet får den som orsakar störningen bekosta.

Styrelsen har beslutat att delar av vallarummet (direkt till vänster om dörren) kan användas för möbler som medlemmar inte längre vill ha. Föreningen kommer att ordna med bortforsling av de möbler som ställs där vid 1-2 tillfällen per år.

Vi vill också informera om att verksamheten i hotellet börjar vakna till liv. Hotellet planerar att bygga om och bygga ut och den intresserade hittar detaljplanen hos Åre kommun.

Årsstämman kommer att vara den 18 maj och digitalt även denna gång. Vi återkommer med formell kallelse till alla medlemmar.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.