Nyheter – april 2024
Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev Totten 2:67 Tott House januari 2020

Publicerad söndag 12 jan 2020, 22:37

God fortsättning!

Nu har vintern och årets skidsäsong kommit igång på allvar. Det innebär att fler ägare och gäster nyttjar sina lägenheter. När det gäller;

Nycklar
Så fungerar inte de gamla nyckelkorten från i våras längre. Nya ägarkort till lägenheterna att hämta hos AGO Mitt-i-Åre (vår fastighetsförvaltare) på deras kontor i byn, www.mittiare.se. Som alternativ till ägarkort kan man få en tagg till självkostnadspris (75 kr) som gäller i två år. Ska du upp till Åre så ring AGO innan och kolla när de har öppet så att du slipper kostnad för en jourutryckning. När det gäller uthyrningsgäster så har Guestit och Skistar mandat att ge ut tillfälliga nycklar (via AGO).

Parkering
Det är INTE tillåtet att parkera på vägen utanför fastigheten. Vi har fått påtryckningar från Åre kommun att det under helgerna stått en rad fordon längs husväggen (de flesta utlandsregistrerade) och att vi ombeds informera om det parkeringsförbud som gäller och hänvisa till Aimopark (fd Q-park) som administrerar garaget och flera andra parkeringar i omgivningen.

Tvättstugan
Tänk på att boka tvättstugan om ni tänker använda den och också att kolla om den är bokad innan ni lägger in tvätt. Tänk på att lstäda efter er och gör rent i torktumlaren.

Soprum
Samtliga ägare och gäster ombeds sortera sina sopor och slänga dem i soprummet i garaget. Lämna inga sopor i lägenheten eller i korridorerna.

Uthyrning
Vi påminner om att andrahandsuthyrning måste godkännas av styrelsen med undantag för uthyrning via Guestit och Skistar (som styrelsen redan har godkänt som uthyrare).

Rätt adress
Det är varje lägenhetsinnehavares eget ansvar att se till att Nabo (fd Rådrum) har rätt adress till er så att de kan fakturera avgiften. För att vi i styrelsen ska kunna nå er med nyhetsbrev och andra meddelanden är det också viktigt att ni har rätt kontaktuppgifter inlagda på hemsidan.

Med hopp om en lång och snörik säsong!
Styrelsen i Totten 2:67 Tott House

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.