Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev November 2022

Publicerad onsdag 30 nov 2022, 22:28

NYHETERHej Medlemmar Åre förbereder sig som bäst på att öppna för säsongen och som det ser ut nu sker detta den 8 december. Månadens nyhetsbrev är något kortfattat men innehåller information om garaget, repetition om bokning till garaget som öppnar 1 december samt information om fastigheten

Förbokningen för garaget öppnar den 1 december – medlemmar har förtur till bokning av parkeringsplats till och med den 11 december. Detta görs via Aimo parks hemsida koden finner du under medlemsinformation när du loggar in på hemsidan. Garaget kommer att vara öppet för bokning tom 30 april.

Intäkterna för garaget har ökat under 2022 jämfört med föregående år, vilket bidrar positivt till föreningens ekonomi. Anledningen till ökade intäkter är såväl ökad beläggning som intäkter från elbilsladdning.

Målet är att tillsammans med AIMO öka beläggningen ytterligare under de veckor vi ser att det fortfarande finns kapacitet. Nytt för iår är att garageporten är folierad med information om hur man bokar garaget, vi har även som mål att tillgängligöra information om garaget i AIMO parks mobil app och via den leda trafik till den hemsidan där gäster kan boka garaget i mån av plats.

Fastigheten:

Färdigställande av lägenheter i den gamla hotelldelen fortgår och totalt produceras 51 lägenheter av varierande storlek. Flera av lägenheterna ligger ute på Hemnet och säljs av Bjurfors i Åre, mer information finns även på deras hemsida.

Inför vintern har systerföreningen 2:68 valt att ytskicksrenovera korridorerna, färgskalan går i samma ton som våra korridorer vilket ger ett mer enhetligt intryck i fastigheten.

Internet i fastigheten är fortsatt TottConnect, vilket är uppdelat i två nät ett för BRF innehavare och ett för gäster.

Nät för BRF medlemmar Tott House Resident – Lösen TottAre267

När för gäster Tott House Guest – Lösen Are4ever

Totalt sett kan varje användare bruka max 25 Mbp/s per enhet, vilket räcker gott och väl för att streama TV med Ultra HD kvalitet, men vid hög beläggning och flertalet olika enheter uppkopplade per lägenhet räcker kapaciteten inte alltid till . För er som önskar ha ett internet med mer kapacitet rekommenderar vi att man tecknar ett separat avtal via den fiber som samtliga lägenheter har installerat sedan två år tillbaka. IP Only har en sin self service portal där samtliga lägenheter finns med - beskrivning om hur du går tillväga finns under https://www.totthouse.com/dokument/internet-ip-only-1/

Styrelsen har sitt sista möte för året veckan innan jul och vi har som mål att komma ut med ett sista nyhetsbrev innan julhelgen.

Som vanligt är du välkommen att kontakta styrelsen på styrelsen@totthouse.com om du har frågor eller funderingar.

Mvh

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.