Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev juni 2021

Publicerad onsdag 23 jun 2021, 20:22

Nyhetsbrev Totten 2:67 Tott House Juni 2021

Sommaren är här med strålande sol och sommarversionen av Åre lever upp som aldrig förr. Den senaste nyheten är att Hummelstugan kommer att ha öppet även under sommaren med start den 24 juni. Vi hoppas verkligen på ett välbesökt Åre och att Totten 2:67 kommer att leva upp även på sommaren.

Den nykomponerade styrelsen har spenderat en del tid på att fastställa nya roller och ansvar men även fundera på vilka projekt som bör prioriteras framöver. Detaljer finner du på hemsidan

Styrelsen & Medlemssidor:

Styrelsens nya sammansättning är uppdaterad på hemsidan – så är även medlemsinformationen vilken inkluderar ny kod till garaget, kod till bagagerum mm. Notera att du måste vara inloggad på hemsidan för att kunna ta del av medlemsinformationen. När du loggat in återfinns en länk för medlemsinformation i länkmenyn till höger Du loggar in med hjälp av din mailadress och lösenord. Fungerar det inte titta gärna vilken mailadress som ligger upplagd på min sida.

Garaget:

Med anledningen av den annalkande sommarsäsongen kommer vi att säkerställa att det finns möjlighet att förvara cyklar i bagagerum/vallabod, för att möjliggöra detta har de överblivna möbler som återfanns i rummet har transporterats bort. Vi kommer undersöka hur vi kan montera någon form av låsankare för att möjliggöra en mer säker fastlåsning av cyklar, detta för att undvika att cyklar tas in i lägenheterna. Kod till bagagerum/vallabod återfinns under fliken medlemsinformation.

Även avspolningsmöjligheter för cyklar undersöks då det i dagsläget inte finns någon slang vid avspolningsrampen utanför Gula Villan. En mer attraktiv miljö för cyklister borde även ge ökad beläggning och ett levande Tott på sommarhalvåret.

Gällande garaget ser vi även över installation av laddboxar och hoppas att ha en bra lösning på plats inför vintersäsongen 2021/2022. Till detta utvärderas även en renovering av soprummet - när den övriga fastigheten blivit så fin känns det som om soprummet skulle behöva en uppfräschning men detta är också en kostnadsfråga.

Fastighetsskötsel

Sedan den 1 maj har Guestit tagit över fastighetsskötseln från AGO. I och med detta hoppas vi på att kunna underhålla både korridorer och hissar samt andra utrymmen på ett bättre sätt under högsäsongsveckorna. Dennis är fortsatt vår kontaktperson på plats i Åre och finns tillgänglig på dennis@guestit.se

Kommunikation:

Vi vill påminna om att nyhetsbreven och medlemssidan är Styrelsens huvudsakliga kommunikationskanal. Den Facebook grupp som finns är ett bra forum för medlemmar att dela erfarenheter och andra ”tips och tricks” – styrelsen kontaktar ni bäst på styrelsen@totthouse.com, tveka inte att maila igen om du inte får svar.

”Min Sida”

Ni får gärna uppdatera kontaktinformation på ”Min Sida” – för att snabbt kunna komma i kontakt med fastighetsägare skulle det vara toppen med ett mobilnummer i kontaktinformationen.

Ha en riktigt trevlig sommar,

Hälsningar Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.