Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev i juni 2020

Publicerad söndag 7 jun 2020, 18:19

Nu har vi haft årsstämma och Årsredovisningen och protokollet finns under Dokument här på hemsidan. För första gången hade vi en digital stämma och drygt 30-talet medlemmar deltog på länk. Den ppt i använde som presentationsunderlag finns också under fliken Dokument. Förutom stämmorfrågorna fick vi frågor om sommaruthyrning, wifi, brandlarm, hur värmen fungerar, mandatperioden för styrelsemedlemmarna samt renoveringsarbetet.

Angående

1. Sommaruthyrning så behöver ni synka det med fönsterbytet så att det inte sker samtidigt.

2. Wifi så fungerar Tott Connect fram till oktober i år och väldigt snart borde vi ha ett alternativ installerat (det görs i detta nu).

3. Brandlarm så försöker vi hitta en gemensam lösning tillsammans med Tott Hotel och BRF 2:68 som då fungerar i hela byggnaden.

4. Värmen ställs centralt. Man kan styra lite i lägenheten själv.

5. Mandatperioden för styrelsemedlemmarna behöver ses över och ev. behövs en stadgeändring.

6. Renoveringsarbetet kommer att innebär en hyreshöjning på 15% från kvartal 3. Själva arbetet rullar på bra och fönsterbytena är i full gång. Taket är i det närmaste klart och korridorerna börjar också bli det. Vi bifogar några bilder nedan.

Slutligen vill vi i styrelsen tacka för förtroendet att vi får fortsätta ett år till som styrelse!

Om det är någon som är intresserad av att arbeta i styrelsen så hör av er till valberedningen som är Mats Hemström, 070-2050246.

Trevlig sommar!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.