Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Nyhetsbrev Februari

Publicerad måndag 31 jan 2022, 21:38

NYHETERMånadens nyhetsbrev innehåller en rapport om fastigheten, information om ny sekreterare samt datum för årsstämma.

Ny sekreterare
Helena Nygren som varit sekreterare sedan juni 2021 har sålt sin bostadsrätt och till ny sekreterare valdes Richard Wallgren

Garaget:
Nuvarande garageport är skadad pga fordon som glidit in i porten vid halt väglag. En ny garageport kommer att installeras under de kommande veckorna. Tänk på att stanna en bit upp om halt väglag råder. Den trasiga garageporten har även inneburit en del utmaningar i sophämtningen då porten inte gått hela vägen upp och sopbilen har haft svårigheter att komma in i garaget. Porten har hanterats manuellt av Guestit men vid vissa tillfällen har de inte fått information om att sopbilen är framme vilket resulterat i att soprummet inte tömts. Vi har under de senaste veckorna varit i dialog med entreprenören för att komma till rätta med detta, men med den nya porten kommer allt bli som vanligt igen.
Beläggningen i garaget har under högsäsongsveckorna har varit bra. Ett tips är att om man inte kan boka garageplats är att justera datumen lite för att få plats några av de dagar man önskar. Vi kommer inleda en dialog med Aimo om potentiella förbättringar av bokningssystemet, målet är att man som kund skall kunna se när det finns lediga platser och justera sin bokning efter det.

Fastigheten:

Värmen i fastigheten har justerats ner några grader, men ibland kan det trots detta upplevas som varmt. Vi har för avsikt att få ner temperaturen ytterligare nån grad. Under våren kommer vi byta ventilationsfiler och planerar vi för injustering samt en OVK vilket förhoppningsvis har positiv påverkan på inomhusmiljön. Under december och januari har vissa delar i korridoren varit mörka på grund av trasiga armaturer. Nya armaturer kommer att beställas och bytas under våren. Tre av fasadlamporna kommer också att bytas ut då dessa för tillfället är trasiga. Vissa dörrhantag på dörrarna till korridorerna är trasiga, detta kommer också att åtgärdas, då det ger ett allmänt trist intryck i de så i övrigt fina korridorerna. Soprummet: I samband med styrelsemötet togs beslut om att renovera soprummet. Styrelsen kommer som första steg ta in offerter och hoppas kunna välja leverantör vid nästa styrelsemötet. Mer information om detta kommer senare i vår.

Årstämma
2022 års stämma kommer äga rum den 5 maj – kallelse kommer separat.

Övriga frågor som styrelsen arbetar med är:
• Cykelförvaring inför kommande sommarsäsong
• Översikt av befintliga avtal
• Förslag från medlem om gemensam uteplats
• Rutiner nyckelhantering
• Samverkan med Brf 2:67 och Totthotell gällande gemensamma ytor/leverantörer

Styrelsen har möte sista torsdagen i varje månad – har du som medlem någon fråga som vi bör ta upp kan du alltid mail oss på styrelsen@totthouse.com. Nästa styrelsemöte är dock den 17 februari – ingen regel utan undantag :-).

Vänliga hälsningar
Styrelsen Brf 2:67

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.