Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Lägesrapport från styrelsen , sept 2019

Publicerad torsdag 19 sep 2019, 19:28

NYHETERHär kommer en kort lägesrapport från styrelsen där vi bl a berättar om kommande renoveringsplaner.

Renoveringsplaner
Som vi berättade på årsmötet tidigare i år behöver fastigheten renoveras. Vi har därför låtit ta fram förfrågningsunderlag för att

  • byta fönster och tak
  • ytrenovera korridorerna och
  • ytrenovera garaget.

För att kunna finansiera detta kommer vi att behöva utöka våra lån vilket också sannolikt kommer att innebära en framtida hyreshöjning.

Storstädning
AGO erbjuder storstädning för de lägenhetsinnehavare som önskar det. Man får kontakta AGO själv på www.mittiare.se. Priserna finns i nästa nyhetsbrev.

Brandlarm
Vi ber alla lägenhetsägare och gäster att vara uppmärksamma på att brandlarmen kan lösa ut av t.ex. matlagning och därmed orsaka onödiga utryckningar som då lägenhetsinnehavaren får betala. Tänk på att alltid använda fläkten när ni lagar mat.

Post
Vi påminner igen om att se till att post INTE skickas till Tottvägen 111 (som är vår adress). Man får inte vara skriven permanent i vår bostadsrättsförening eftersom den är klassad som fritidsboende. Därmed går det inte att ställa sin post dit. Det finns ingen postlåda och ingen på plats att ta emot posten.

Bagagerummet
Det är mycket prylar i bagagerummet. Vi vill att ni som vet med er att ni har saker där att ta bort dem eller informera styrelsen när ni kommer att göra det. Bagagerummet kommer att tömmas den 1 november.

Fiber
Vi har numera ett eget fibernät numera installerat i fastigheten och det är upp till respektive lägenhetsinnehavare att koppla på det avtal men vill ha. Det finns flera leverantörer men t.ex. IP-Only erbjuder korttidsabonnemang. För att koppla upp dig måste du gå in på hemsidan, använd adressen Tottvägen 113, Åre och sedan Tottvägen 1130 för plan 0, 1131 för plan 1 osv.

Massage
Under vintersäsongen kommer Åre Fjällfrid massage och spa att hyra lokal av oss på plan 1.

Avslutningsvis en bild från ett frostigt Åre (fotograf C. Paaske)!

Hälsningar,

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.