Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Lägesrapport från styrelsen, november 2019

Publicerad tisdag 5 nov 2019, 21:34

Renoveringsplaner
Som vi berättade på årsstämman finns ett akut behov av att renovera taket, byta fönster och plåtdelar på fasaden. Fastigheten är 50 år gammal och renoveringen är nödvändig för att fastigheten inte ska minska i värde. Förutom dessa yttre renoveringar vill vi även passa på att renovera korridorer. Vi har begärt och fått in tre offerter vardera på både utvändig och invändig renovering. Planen är att sätta igång renoveringsarbetet vid säsongens slut dvs. i juni 2020 för slutförande under samma år. Investeringen beräknas kosta i storleksordningen 15 mkr exkl. moms och kommer att innebära att vi kommer att behöva utöka våra lån och därmed höja avgifterna med ca 15%.

Nycklar
Nya ägarkort till lägenheterna finns att hämta hos AGO Mitt-i-Åre (vår fastighetsförvaltare) på deras kontor i byn, www.mittiare.se. Som alternativ till ägarkort kan man få en tagg till självkostnadspris (75 kr) som gäller i två år.

Uthyrning
Nu är vintersäsongen och vår högsäsong snart här. Vi påminner därför igen om att andrahandsuthyrning måste godkännas av styrelsen med undantag för uthyrning via Guestit och Skistar (som styrelsen redan har godkänt som uthyrare).

Garaget
Garaget är nu ommålat och kommer att asfalteras denna vecka. För att boka en parkeringsplats i garaget behöver man gå in på Q-parks hemsida, www.aimopark.se. Aktuell rabattkod för medlemmar finns på din inloggning under fliken Medlemsinformation.

Alla platser i garaget som inte redan var förhyrda, är uppbokade under vecka 11 för åren 2020/21/22 av Alpina Världscupen. Gäller dock inte de två serviceplatser som finns längst ner i garaget för sopbil etc.

Bagagerum/vallabod
Bagagerummet är nu rensat från skräp och kan under vintersäsongen användas till just bagagerum och vallabod.

Fiber
Tott Connect kommer att fungera över säsongen 2019-2020. Vi har installerat ett eget fibernät men väntar nu på bygglov för själva nodanslutningen som ska sitta på utsidan av fastigheten. Vår förhoppning är att fibernätet i fastigheten kommer igång i början på december. Varje lägenhetsinnehavare kan då koppla på det avtal man vill ha.

Post
Vi påminner igen om att se till att post INTE skickas till Tottvägen 111 (som är vår adress). Det finns ingen postlåda och ingen på plats att ta emot posten.

Hälsningar,

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.