Nyheter – november 2023
Nyheter – september 2023
Nyheter – juli 2023
Nyheter – mars 2023
Nyheter – oktober 2022
Nyheter – juli 2022
Nyheter – juni 2022
Nyheter – juli 2021
Nyheter – juni 2021
Nyheter – juni 2020
Nyheter – december 2019

Kallelse till Årsstämma och Fönsterbyten på gång, Nyhetsbrev Totten 2:67 Tott House april 2020

Publicerad lördag 18 apr 2020, 11:16

Hoppas att det är bra med alla trots de konstiga tider vi lever i. Ryktena säger att Åre bjuder både på fin snö och fint väder…sorgligt att vi är så många som inte kan njuta av det denna vår. Vi kan i alla fall glädjas åt att renoveringen av fastigheten går framåt enligt plan och att det snart är dags för fönsterbyten, se nedan.

Årsstämma 18 maj

Föreningens årsstämma kommer i år att hållas digitalt via Skype/Teams måndag den 18 maj kl 18:30. Om du vill delta och få en länk till stämman vill vi ha din anmälan på hemsidan (liksom ditt godkännande av hur fönsterbytet ska ske. Läs därför hela nyhetsbrevet innan du loggar in.)

Logga in på hemsidan, klicka på Mitt konto överst till höger. Längst ner på sidan finns en ruta med anmälan till årsstämman som ni då kan kryssa i. Glöm inte att klicka på Spar mina uppgifter när du är klar.

Kallelse och preliminär Årsredovisning till stämman hittar du under fliken Dokument i mappen Föreningsstämma för 2019.

Fönsterbyten på gång

Renoveringsarbetet av vår fastighet fortsätter och det är snart dags för fönsterbyten. När fönsterbytet sker kan man inte hyra ut eller bo i lägenheten. Tidsplanen för fönsterbytet ser ut så här

  • 11 maj-29 maj (vecka 20-22), fönsterbyten plan 4
  • 25 maj-12 juni (vecka 22-24), fönsterbyten plan 3
  • 8 juni-27 juni (vecka 24-26), fönsterbyten plan 2
  • 22 juni-10 juli (vecka 26-28), fönsterbyten plan 1
  • 3 aug-21 aug (vecka 32-34), fönsterbyten plan 0.

Se även bild nedan.

Genomförande fönsterbyte

Inför fönsterbytet i varje lägenhet behöver möbler flyttas och gardiner tas ner. När fönsterbytena är gjorda behöver lägenheten återställas. Då vi vet att det är svårt för många lägenhetsinnehavare att göra detta själva har vi anlitat Tapir i Åre AB för att hjälpa oss med att plocka undan/ta ner gardiner och möbler och sedan återställa lägenheten när fönsterbytet har skett.

För att Miljöteknik och Tapir i Åre ska kunna genomföra detta arbete behöver vi VARJE lägenhetsinnehavares tillstånd att de får in i din lägenhet under den tänkta perioden och göra de åtgärder som beskrivs ovan. Det godkännandet tänkte vi också samla in via hemsidan.

Vi ber dig därför att logga in på hemsidan, klicka på Admin överst till höger och sedan välja Mitt konto. Längst ner på sidan finns nedanstående text som vi vill att ni kryssar i om ni accepterar erbjudandet:

Jag godkänner att Miljöteknik ochTapir i Åre AB får gå in i min lägenhet i samband med planerat fönsterbyte för att flytta ev. möbler och gardiner så att fönsterbytet kan ske

Glöm inte att klicka på Spar mina uppgifter när du är klar. När ni ändå loggat in på hemsidan får ni gärna komplettera era medlemsuppgifter med telefonnr och hemadress (om ni inte redan gjort det).

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.