Mäklarinformation

Fastigheten Totten 2:67 byggdes 1979-80 och består av 105 lägenheter. Vårt organisationsnr är 769613-9232. Föreningens belåning per kvadratmeter var vid den senaste årsredovisningen 2019, 7743 kr. Föreningen är en äkta brf vilket innebär att vi tillåter att en viss andel av lägenheterna ägs av juridisk person men vi kan inte garantera en ny icke-privat ägare förrän vi gjort en sedvanlig prövning.

Byggnaden renoverades 2016-2017 (hissar och relining av anloppsstammar). En större renovering som omfattar omläggning av tak, fönsterbyte och ytrenovering av korridorer och garage sker nu under 2019-2020. Denna renovering kommer att innebära en avgiftshöjning på 15 procent.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och el. Fiber är framdraget och lägenhetsinnehavaren väljer och betalar själv operatör. Som alternativ finns fn ett avgiftsfritt Wifi. Föreningen har avtal om fastighetsskötsel och där ingår städning av allmänna utrymmen (men man förväntas såklart själv bidra till att hålla ordning i tvättstuga, soprum, förråd etc.). Parkering garaget bokas via aimopark.se. Föreningens medlemmar har rabatt.

Fastigheten är klassad som fritidsboende så man får inte vara bofast på adressen. Gällande privat uthyning så gäller sedvanlig ansökan om andrahandsuthyrning till styrelsen som för bostadsrätt. Föreningen accepterar generellt andrahandsuthyrning med Skistar eller Guestit (enbart).

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo (fd Rådrum). Dit skickas överlåtelseavtal samt ansökan om in- och utträde ur föreningen.

Kontaktuppgifter till Nabo och föreningens postadress är

Brf Totten 2:67, Tott House
NABO 15363, FE 617
107 76 Stockholm

För mer information, se flikarna Fastigheten, Information om avgifter, Stadgar och Nyheter.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.