Mäklarinformation

Fastigheten Totten 2:67 byggdes 1979-80 och består av 105 lägenheter. Vårt organisationsnr är 769613-9232. Föreningen är en äkta brf vilket innebär att vi tillåter att en viss andel av lägenheterna ägs av juridisk person men vi kan inte garantera en ny icke-privat ägare förrän vi gjort en sedvanlig prövning.

Byggnaden renoverades 2016-2017 (hissar och relining av anloppsstammar). En ytterligare större renovering skedde under 2019-2020 vilken omfattade omläggning av tak, fönsterbyte och ytrenovering av korridorer och garage. Aktuell skuldkvot (ÅR 2020) 12,4.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och el. Fiber är framdraget och lägenhetsinnehavaren väljer och betalar själv operatör. Som alternativ finns fn ett avgiftsfritt Wifi. Föreningen har avtal om fastighetsskötsel och där ingår städning av allmänna utrymmen (men man förväntas såklart själv bidra till att hålla ordning i tvättstuga, soprum, förråd etc.). Parkering garaget bokas via aimopark.se. Föreningens medlemmar har rabatt.

Föreningens har en gemensam tvättstuga på plan 2 och varje lägenhet har ett eget låsbart skidförråd på plan 0. Ett större bagagerum/vallabod/cykelförvaring finns i anslutning till garaget.

Fastigheten är klassad som "tillfälligt boende" vilket innebär att man inte kan skriva sig där. Fastigheten saknar därför också ett lantmäterinr. Vill man bo i lägenhet under en kortare period (mindre än sex månader) kan man göra det och då använda postens tjänst Poste Restante för den post man kan tänkas få.

Gällande privat uthyning så gäller sedvanlig ansökan om andrahandsuthyrning till styrelsen som för bostadsrätt. Föreningen accepterar generellt andrahandsuthyrning med Skistar och Guestit.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo (fd Rådrum). Dit skickas överlåtelseavtal samt ansökan om in- och utträde ur föreningen.

Kontaktuppgifter till Nabo och föreningens postadress är

Brf Totten 2:67, Tott House
NABO 15363, FE 617
107 76 Stockholm

VIKTIGT! Vid försäljning av lägenheter vänligen var noga med att ange köparens kontaktuppgifer och adress på kontraktet och använd INTE adressen Tottvägen i Åre. Nabo och föreningen behöver köparens adress och kontaktuppgifter för att kunna faktura månadsavgiften. Om adressen anges som Tottvägen i Åre kommer fakturororna INTE att komma fram till lägenhetsägaren.

För mer information, se flikarna Fastigheten, Information om avgifter, Stadgar och Nyheter.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.