Aktuell information

Löpande nyheter och aktuell information kring det som händer i och påverkar vår föreningen.

NY viktig INFORMATION MARS 2019:
Ägarna till TOTT Hotell, Liljestrands, har meddelat att de kommer att stänga hotellet temporärt den första maj, 2019.  Läs mer på första sidan.

 

Har du frågor gällande föreningen och fastigheten? kontakta Brf Totten styrelsen på styrelsen[at]totthouse.com

Önskar du renovera? År 2016 togs ett nytt inredningskoncept fram som ska ses som inspiration för de som avser att renovera sin lägenhet. Läs mer.

 

Information om Låssystem och nyckelkort – gäller fram till den 1 maj 2019! 

Ägare med avtal 2:67: Ni checkar som vanligt in på hotellet när ni kommer och får då helt vanliga hotellnyckelkort.

OBS! Första gången ni kommer upp i vinter får ni även 1 st tagg som föreningen bekostat. På den har ni tillgång till brf-entrén, skidförrådet på vån 0, brf-tvättstugan på vån 2 samt skidbron. Taggen är kodad fram till 2018-01-07. Därefter får ni koda om den årsvis.

Ägare utan avtal 2:67: Ni som valt att byta ut era privata lås mot hotellås kommer förbi receptionen och hämtar ut era nyckelkuvert. Även här har föreningen bekostat 1 st tagg och vi från hotellets sida har lagt ner 2 st nyckelkort. Samtliga är kodade 1 år framåt, till 2018-01-07, så ni behöver uppdatera era nycklar en gång per år.

Ni har på dessa ”nycklar” tillgång till er enhet, brf-entrén, skidförrådet på vån 0, brf-tvättstugan på vån 2 samt skidbron.

Önskar ni fler taggar eller nyckelkort finns de att köpa i receptionen.

För er som valt att inte byta till hotellås finns 1 st tagg att hämta i receptionen som då är kodad med brf-entré, skidförråd samt tvättstuga.